Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

Дізнатися ціну
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково
Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково

Внутрішня інфраструктура, що створена для гурманів

Внутрішня інфраструктура, що створена для гурманів - WASHINGTON Concept House

Коли ми говоримо, що WASHINGTON Concept House створений для справжніх гурманів, то завжди підтверджуємо це фактами. Один з таких фактів стосується нашої внутрішньої інфраструктури. Сигарний лаунж, домашній кінотеатр, кімната для зберігання вина та послуга “Особистий кухар” — саме цими складовими будинку щодня зможуть користуватися його резиденти.

Cigar lounge — окреме місце у будинку, де мешканці можуть зустрітися за сигарою та обговорити останні новини. Ми передбачили спеціальну кімнату у комплексі, в якій вас нічого не відволікатиме від спілкування з однодумцями, де ви зможете відпочити після робочого дня та просто приємно провести час.

Зберігати власну колекцію вин мешканці WASHINGTON Concept House зможуть у винному льоху. У спеціальних сейфах для пляшок підтримуватиметься оптимальна вологість та температура, щоб ваша колекція вин знаходилася в ідеальних умовах. Після приготування вечері достатньо лише зайти до льоху та обрати пляшечку напою до своїх страв.

У WASHINGTON Concept House ви зможете запросити друзів на перегляд світових шедеврів кінематографу до домашнього кінотеатра. Не треба шукати час та місця у кінотеатрах міста, влаштовуйте власні прем’єри та переглядайте улюблені фільми, коли вам зручно.

Ще для наших мешканців ми пропонуємо сервіс «Особистий кухар», який розробили у партнерстві з відомими ресторанами Києва. Ви матиме можливість замовити страви у кращих поварів за допомогою мобільного застосунку SFERA.

Бажаєте дізнатися більше про наш проєкт? Завітайте до відділу продажу за адресою: вул. Антоновича, 44. Також телефонуйте за номером, вказаним у шапці сайті.

Читайте також