Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

Дізнатися ціну
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково
Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково

Продаж квартир у WASHINGTON Concept House розпочато!

Продаж квартир у WASHINGTON Concept House розпочато! - WASHINGTON Concept House

SAGA Development розпочинає продаж квартир у житловому комплексі WASHINGTON Concept House. Будинок розташований в самому центрі Києва, в п’яти хвилинах від костьолу Св. Миколая.

WASHINGTON Concept House створений для тих, хто цінує вишуканий стиль життя. Це житловий комплекс, у якому продумана кожна деталь — від зовнішнього оздоблення до внутрішньої інфраструктури. Перш за все, будинок привертає увагу своїми нестандартними фасадними рішеннями. Архітектори житлового комплексу обрали динамічні фасади, які змінюють свій вигляд під різним кутом зору та мерехтять на сонці наче грані коштовного каменя. Елементами внутрішньої інфраструктури є винний погріб, облаштований сейфами для зберігання пляшок, Cigar lounge та домашній кінотеатр.

Окремою перевагою будинку, якою можуть користуватися мешканці, є послуга “особистий кухар” — сервіс, який ми розробили у партнерстві з найкращими ресторанами Києва.

WASHINGTON Concept House належить до формату клубного будинку: тут передбачено 107 квартир, розташованих на 22 поверхах. Мінімальна площа житла складає 53 м2, максимальна — 188 м2. Планування деяких квартир мають тераси.

Завітайте до відділу продажу та дізнавайтеся більше про житловий комплекс WASHINGTON Concept House. Чекаємо вас за адресою вул. Антоновича, 44.

Читайте також