Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

Дізнатися ціну
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково
Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково

Приватність та безпека мешканців WASHINGTON Concept House — на першому місці

Приватність та безпека мешканців WASHINGTON Concept House — на першому місці - WASHINGTON Concept House

У WASHINGTON Concept House ми піклуємося про приватність та комфорт наших мешканців, тому обираємо сучасні технології безпеки. Система контролю доступу, камери відеоспостереження, IP-домофон, система антизатоплення та двері, захищені від злому — кожен елемент підбирався з урахуванням концепції будинку та ключових запитів майбутніх мешканців.

Потрапити до WASHINGTON Concept House можуть тільки його резиденти, їхні гості та персонал комплексу. Для цього ми запроваджуємо систему контролю доступу — спеціальні картки, які власники використовуватимуть для входу до холу будинку та доступу на свій поверх. Для того, щоб піднятися чи спуститися на інший поверх, мешканець має звернутися до управляючої компанії та оформити доступ.

На вході до будинку буде встановлений ІР-домофон з панеллю для виклику квартири чи консьєржа. Дзвінки по ІР-домофону можна синхронізувати з мобільним додатком SFERA та відчиняти двері одним кліком у телефоні.

Суспільні простори WASHINGTON Concept House під постійним відеонаглядом. У головному холі, холах житлових поверхів, ліфті і прибудинковій території ми встановлюємо камери спостереження та інтегруємо їх у мобільний додаток, завдяки чому мешканці можуть переглядати відео просто зі своїх смартфонів. Система відеоспостереження має функцію розпізнавання осіб та автомобільних номерів. Записи з камер зберігаються в архіві протягом місяця.

У всіх приміщеннях встановлені датчики антизатоплення. У разі виникнення аварійної ситуації, вони надішлють сигнал до системи, яка відключить водопостачання та сповістить чергового сантехніка.

Для кожної квартири ми обрали надійні двері з посиленою міцністю конструкції. Замок дверей захищений від вибивання завдяки телескопічному протектору. Всередині двері заповнені мінеральною ватою, яка, крім звуко- та теплоізоляційних функцій, забезпечує вогнестійкість дверей.

Хотіли б жити у будинку з такими технологіями безпеки? Завітайте до нашого відділу продажу за адресою: вул. Антоновича, 44. Наші менеджери розкажуть про всі особливості WASHINGTON Concept House та підберуть для вас оптимальне планування квартири.

Читайте також