Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково

Натискаючи *Відправити*, ви надаєте згоду на обробку, зберігання та використання ваших персональних даних.

Дізнатися ціну
close
обов’язково
обов’язково
не обов’язково
не обов’язково
Замовити зворотний дзвінок
close
обов’язково
обов’язково

Лобі для справжніх гурманів у WASHINGTON Concept House

Лобі для справжніх гурманів у WASHINGTON Concept House - WASHINGTON Concept House

Коли фасад WASHINGTON Concept House мерехтить на сонці, наче коштовний камінь, мимоволі виникає питання — яким саме буде будинок всередині? Хочемо поділитися з вами рендерами інтер’єру та запросити на віртуальну прогулянку нашим лобі.

У будинку для гурманів все має відповідати смакам та запитам його мешканців, тому кожну деталь інтер’єру дизайнери студії D`art підбирали з урахуванням архітектурної концепції та характеру нашого житлового комплексу. Вони поєднали кілька природних фактур на стінах, наповнили простір теплими кольорами та додали йому свіжих ноток з кімнатних рослин — дерев і вертикального озеленення, яке знаходитиметься на стінах з двох боків від ресепшену. Ще з інтер’єру NEW YORK Concept House ми знаємо про те, що вертикальне озеленення — чудовий спосіб не тільки підтримувати оптимальний мікроклімат у приміщенні, а й очистити повітря, тому для WASHINGTON Concept House ми також обрали “живі” стіни.

Акцентом нашого лобі стане зона ресепшену. Сіра об’ємна стіна з рельєфом каменя буде забрендована логотипом житлового комплексу з підсвіткою, а стійка рецепції контрастуватиме з іншими елементами інтер’єру.

Для гостей житлового комплексу передбачений окремий лаунж зі столиком та диванами. Тут мешканці можуть зачекати на таксі або зустрітися з сусідами, щоб обговорити спільні питання. Також у лобі є м’які крісла та столики, які дизайнери майстерно поєднали з вазонами. Стіна у лаунжі матиме геометричний візерунок. Попередній вибір дизайнери зупинили на керамічній плитці студії українського дизайну, архітектури та кераміки Сергія Махно.

Для освітлення простору використали точкові світильники у стелі та круглу люстру у лаунж-зоні. По центру лобі буде знаходитися велика декоративна люстра — справжній артоб’єкт, який збиратиметься за кресленнями наших дизайнерів. Кожна деталь конструкції виконана з двосторонніх МДФ: один бік матиме сіру матову поверхню, інший бік — поверхню дерева. Між деталями — світильники різної висоти.

Бажаєте дізнатися більше про наш будинок та інтер’єр суспільних просторів у WASHINGTON Concept House? Завітайте до нашого відділу продажу. Адреса: вул. Антоновича, 44.

Читайте також